duminică, 21 februarie 2010

EL din carti

Ce frumos ar fi daca personajele masculine din carti ar exista,unele desigur.Sunt exact ce si-ar dori orice fata,tiparul perfect,cu defecte si calitati.Este bun,intelegator,sensibil si atent dar are si codimentul acela de "bad boy"care il face irezistibil.Imprevizibil si fermecator,curajos,cu o capacitate de a te face sa te simti uncia,protejata si numai a lui.
Exemplul care imi vine acum in minte este celebrul Edward din "Twilight"(yes I'm one of those Twilight ppl).Evident ca vorbesc despre carte,personajul din film este cu mult sub standaredele celuilalt.Cine nu ar avea nevoie de un vampir ca el?Acel sentiment de teama care il face intangibil te face sa te indragostesti de el.El e noul Romeo,plin de sex-appeal,dragut,adorabil,minunat tot ce ti-ai dori.Nu,serios.
Multumesc Stephanye,acum nu imi voi mai gasi un prieten:)).

 E frumos sa iubim personaje si sa avem idealuri,pentru ca ne alimenteaza visele si ne pastreaza esenta aceea de copil,pe care multi au pierdut-o.Unii cred ca este o rusine sa fi mai pueril,normal ca trebuie sa fi matur ca sa nu te trezesti deodata in jungla asta si sa nu stii ce sa faci,dar e frumos sa pastrezi si copilul din tine,pe care sa il alimentezi.

Un comentariu:

  1. Hehe...lasa ca si unii baieti isi doresc sa mai gaseasca fete sensibile,ca sa stie sa aprecieze ceea ce e de apreciat cu adevarat.Sa stie sa determine un baiat sa le aduca o floare,sa faca un gest romantic. :)
    Da un click pe numele meu... Enjoy!

    RăspundețiȘtergere